Apartman sa dve spavaće sobe

Uživajte u jedinstvenim trenucima u luksuzno opremljenim apartmanima hotela “Đina” sa dve spavaće sobe. Svaki apartman je pažljivo dizajniran da zadovolji sve potrebe gostiju, nudeći udoban prostor za boravak tokom vašeg odmora na planini. Sa modernim sadržajima, udobnim krevetima i prelepim pogledima na planinske pejzaže, naši apartmani pružaju savršen ambijent za opuštanje i uživanje.

Idealno koncipirani za ugodan porodični boravak, sa dve prostrane spavaće sobe, omogućavajući gostima da uživaju u privatnosti i komforu tokom svog boravka. Svi apartmani su opremljeni modernim sadržajima i pružaju udoban prostor za opuštanje i uživanje tokom boravka na planini.

“Đina” apartmani sadrže brzi internet Wi-Fi, LCD TV, centralno grejanje. Svaki detalj odiše kvalitetom, uz pristup svim tehničkim aparatima, posteljinom i peškirima visoke udobnosti. U apartmanima “Đina” odmorićete i duh i telo.

U garažama hotela, obezbeđen Vam je besplatan parking, omogućavajući vam lako i sigurno parkiranje vašeg vozila tokom boravka. Bilo da se odlučite za uživanje u toplim napicima na udobnoj terasi vašeg apartmana ili želite istražiti prelepe pejzaže Kopaonika, naša ljubazna osoblje stoji vam na raspolaganju da ispuni sve vaše želje i potrebe. Prepustite se magiji planine i doživite nezaboravan boravak u Hotelu “Đina”.

Prodaja apartmana na Kopaoniku
Apartmani

Kvadratura
38.57 m2 – 55.34 m2

Hotel ,,Djina“

Pavla Vuisića 3, Kopaonik

E-mail: prodaja@djinaapartmani.rs

Telefon: 069/222-72-83, 069/272-02-00

Pratite nas

Scroll to Top