Apartman sa terasom i spavaćom sobom

Uživajte u jedinstvenim trenucima u luksuzno opremljenim apartmanima hotela “Đina” sa terasom i spavaćom sobom. Svaki apartman je pažljivo dizajniran da zadovolji sve potrebe gostiju, nudeći udoban prostor za boravak tokom vašeg odmora na planini. Sa modernim sadržajima, udobnim krevetima i prelepim pogledima na planinske pejzaže, naši apartmani pružaju savršen ambijent za opuštanje i uživanje.

Idealno koncipirani za ugodan boravak, sa prostranom spavaćom sobom i udobnom terasom, omogućavajući gostima da uživaju u privatnosti i prirodnim lepotama Kopaonika. Svi apartmani su opremljeni modernim sadržajima i pružaju udoban prostor za opuštanje i uživanje tokom boravka na planini.

“Đina” apartmani sadrže brzi internet Wi-Fi, LCD TV, centralno grejanje. Svaki detalj odiše kvalitetom, uz pristup svim tehničkim aparatima, posteljinom i peškirima visoke udobnosti. U apartmanima “Đina” odmorićete i duh i telo.

U garažama hotela, obezbeđen Vam je besplatan parking, omogućavajući vam lako i sigurno parkiranje vašeg vozila tokom boravka. Bilo da se odlučite za uživanje u toplim napicima na udobnoj terasi vašeg apartmana ili želite istražiti prelepe pejzaže Kopaonika, naša ljubazna osoblje stoji vam na raspolaganju da ispuni sve vaše želje i potrebe. Prepustite se magiji planine i doživite nezaboravan boravak u Hotelu “Đina”.

Prodaja apartmana na Kopaoniku
Apartmani

Kvadratura
41.02 m2 – 47.82 m2

Hotel ,,Djina“

Pavla Vuisića 3, Kopaonik

E-mail: prodaja@djinaapartmani.rs

Telefon: 069/222-72-83, 069/272-02-00

Pratite nas

Scroll to Top