Studio sa sofom

Uživajte u jedinstvenim trenucima u luksuzno opremljenim apartmanima hotela “Đina” sa sofom. Svaki studio je pažljivo dizajniran da zadovolji sve potrebe gostiju, nudeći udoban prostor za boravak tokom vašeg odmora na planini. Sa modernim sadržajima, udobnim krevetima i prelepim pogledima na planinske pejzaže, naši studiji pružaju savršen ambijent za opuštanje i uživanje.

Idealno koncipiran za dve osobe, sa dva odvojena ležaja ili jednim francuskim ležajem, omogućavajući gostima da odaberu opciju koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Obe varijante su opremljene modernim sadržajima i pružaju udoban prostor za opuštanje i uživanje tokom boravka na Kopaoniku.

“Đina” apartmani sadrže brzi internet Wi-Fi, LCD TV, centralno grejanje. Svaki detalj odiše kvalitetom, uz pristup svim tehničkim aparatima, posteljinom i peškirima visoke udobnosti. U apartmanima “Đina” odmorićete i duh i telo.

U garažama hotela, obezbeđen Vam je besplatan parking, omogućavajući vam lako i sigurno parkiranje vašeg vozila tokom boravka. Bilo da se odlučite za uživanje u toplim napicima u udobnosti vašeg apartmana sa sofom ili želite istražiti prelepe pejzaže Kopaonika, naša ljubazna osoblje stoji vam na raspolaganju da ispuni sve vaše želje i potrebe. Prepustite se magiji planine i doživite nezaboravan boravak u Hotelu “Đina”.

Studio
Studio

Kvadratura
25.24 m2 – 30.67 m2 

Studio

Hotel ,,Djina“

Pavla Vuisića 3, Kopaonik

E-mail: prodaja@djinaapartmani.rs

Telefon: 069/222-72-83, 069/272-02-00

Pratite nas

Scroll to Top