Studio

Uživajte u jedinstvenim trenucima u luksuzno opremljenim apartmanima hotela “Đina”. Svaki studio je pažljivo dizajniran da zadovolji sve potrebe gostiju, nudeći udoban prostor za boravak tokom vašeg odmora na planini. Sa modernim sadržajima, udobnim krevetima i prelepim pogledima na planinske pejzaže, naši studiji pružaju savršen ambijent za opuštanje i uživanje.

Idealno koncipiran za dve osobe, sa dva odvojena ležaja ili jednim francuskim ležajem, omogućavajući gostima da odaberu opciju koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Obe varijante su opremljene modernim sadržajima i pružaju udoban prostor za opuštanje i uživanje tokom boravka na Kopaoniku

“Đina” apartmani sadrže brzi internet Wi-Fi, LCD TV, centralno grejanje. Svaki detalj odiše kvalitetom, uz pristup svim tehničkim aparatima, posteljinom i peškirima visoke udobnosti. U apartmanima “Đina” odmorićete i duh i telo.

U garažama hotela, obezbeđen Vam je besplatan parking, omogućavajući vam lako i sigurno parkiranje vašeg vozila tokom boravka. Bilo da se odlučite za uživanje u toplim napicima u udobnosti vašeg apartmana ili želite istražiti prelepe pejzaže Kopaonika, naša ljubazna osoblje stoji vam na raspolaganju da ispuni sve vaše želje i potrebe. Prepustite se magiji planine i doživite nezaboravan boravak u Hotelu “Đina”.

Prodaja apartmana na Kopaoniku
Studio

Kvadratura
18.75 m2 – 38.58 m2

Studio

Hotel ,,Djina“

Pavla Vuisića 3, Kopaonik

E-mail: prodaja@djinaapartmani.rs

Telefon: 069/222-72-83, 069/272-02-00

Pratite nas

Scroll to Top